Aanbod

Verbeteren

Naardeletter.nl verbetert teksten op twee niveaus.

Bij lichte redactie let ik op spelling, zinsbouw en woordkeuze. De ingrepen variƫren van het verbeteren van d/t-fouten (die u natuurlijk niet maakt) tot het op elkaar afstemmen van terugkerende begrippen die niet consequent worden gebruikt. Het kan ook gaan om het aanpassen van de tekst aan uw huisstijl.

Bij stevige redactie verbeter ik de tekst zoals hiervoor beschreven en kijk ik ook naar de opbouw van de tekst. Sluiten de tekstdelen duidelijk op elkaar aan, zijn er geen storende herhalingen? Ingrepen die hierbij passen, zijn bijvoorbeeld het invoegen van brugzinnen en tussenkopjes om de samenhang tussen tekstdelen te verduidelijken. Het doel is een prettig lezende, foutloze tekst, die qua woordkeuze en moeilijkheidsgraad is afgestemd op uw doelgroep.

Tekstschrijven

Bij tekstschrijven neem ik u het werk van het ordenen en formuleren van informatie helemaal uit handen. Daarbij werk ik met gegevens die ik van u krijg of die ik zelf verzamel. Ik kan u of andere betrokkenen ook interviewen, of een of meer bijeenkomsten bijwonen en het verslag daarvan verwerken in de publicatie. Alles gebeurt natuurlijk in nauw overleg met u.

Tarief

Mijn tarief in 2019 bedraagt 41 euro per uur.* Dit geldt voor alle aangeboden diensten. Bij grotere opdrachten kan ook een maximumprijs worden afgesproken.

*Naardeletter.nl is vrijgesteld van btw, mits de opdrachtgever geen duidelijk commercieel doel heeft.